AANKOOP EN VERKOOP

Aankoop

Verkooppunt

Verkoop

Onze grootste zorg is de beschikbaarheid van kwalitatieve voertuigen die we met garantie en aan eerlijke prijzen kunnen aanbieden.

De door ons aangeboden voertuigen die u kan terugvinden op deze site, zijn onmiddellijk beschikbaar en te bezichtigen na afspraak in onze garage.

Deze wagens werden zorgvuldig geselecteerd en worden geleverd met alle nodige documenten, handleidingen, certificaten, onderhoudsboekje en –facturen, de originele sleutels, en zijn voorzien van een blanco keuringsverslag en CARPASS(kilometerstand controle) document.

Tevens werd elk voertuig uitgebreid gecontroleerd door een gekwalificeerd technieker van het eigen merk.

Wij bieden u tevens de mogelijkheid om het voertuig te laten controleren door een door u aangestelde technieker en/of specialist.

Garantie

Alle voertuigen worden geleverd met 1 jaar garantie op wisselstukken en werkuren.

Sommige wagens genieten van een tweejarige constructeursgarantie.

Het aangeboden voertuig zal een extra controle op 96 verschillende punten ondergaan. Het rapport hiervan wordt U overhandigd wanneer het u het voertuig aanschaft (Verkoopcontract Federauto).

We bieden u tevens de mogelijkheid tot een garantie-uitbreiding van 2 of 3 jaar, inclusief sleepkosten over heel Europa mits de betaling van een supplement (voorwaarden ter inzage in onze burelen).

Export

Enkel beschikbaar voor personen met andere dan de Belgische nationaliteit die een voertuig aankochten bij ons.

Eens het contract ondertekend ondernemen wij de nodige administratie ten onze laste. Wij bezorgen U transit-platen voor 1 tot 3 maanden en de verzekeringsdocumenten inclusief dekking Burgerlijke aansprakelijkheid.

Op die manier kan u in alle rust en legaal met het voertuig huiswaarts keren.

Op afspraak kunnen wij U ook afhalen in de verschillende nabij gelegen stations van de Brusselse hoofdstad(Zuid/Centraal) of de lokale luchthavens (Zaventem/Charleroi) teneinde extra vervoerskosten te beperken.

Levering

Wij kunnen eventueel ook zorgen voor de aflevering van het voertuig over de hele wereld. Hetzij per vrachtwagen, boot of zelf vliegtuig. Ook bij verkoop buiten de Europese Unie kunnen wij zorgen voor een levering in de haven van ZeeBrugge of Antwerpen.